Browse By

У Дніпрі з’явилася друга точка «Супкультури»

Оновлений дизайн, більш зручне місце та ложки з кукурудзяного крохмалю – все це стало доступним 1 жовтня.

«Супкультура» поширена не тільки по всій Україні, а ще й у Чехії, Польщі та Білорусі. Великий матеріал про першу точку з супами у Дніпрі ви можете прочитати тут.

Другий кіоск «Супкультури» відкрився тиждень тому, тож знайомство з ним ще триває. Тимур Годжаєв, власник дніпровської франшизи, усе зробив сам – пофарбував стіни всередині та замовив авторське меню з дерева. В цілому на ремонт пішло два тижні. До «Супкультури» в цьому приміщенні півроку була шаурма – не прижилася.

Фото: Анна Третяк

Головна фішка нової «Супкультури» – швидкість. Нове обладнання дозволяє отримати суп за 2-3 хвилини, а не за 6-7, як було раніше. Меню, на відміну від дизайну, не змінилося: в ньому так само сирний, сочевичний, грибний та суп тижня (зараз гарбузовий). Ціни також незмінні – все по 50 грн. Якщо вам важко пити суп зі стакану, в новій «Супкультурі» є ложки з кукурудзяного крохмалю, які продаються за собівартістю – по 2 грн. Дітям безкоштовно. Через півроку такі ложки розкладаються, тому ви можете не перейматися за забруднення навколишнього середовища.

Нова «Супкультура» знаходиться на вул. Січових Стрільців, 3 (навпроти «Книгарні Є»). Працює кожен день з 11:00 до 20:00.

Анна Третяк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Scroll Up
Facebook
Instagram